Tarjoamamme palvelut

Palvelut

Kiinteistöhuolto

Henkilökunnallamme on vankka kokemus kiinteistönhuollosta. Siistimme pihat ja yhteiset tilat säännöllisesti, jotta ympäristö pysyy viihtyisänä ja puitteet kunnossa. Huolehdimme tekniikan toimivuudesta ja tarvittaessa teemme asennus-, huolto- ja korjaustöitä. Huoltopäivystyksemme palvelee asiakkaitamme kellon ympäri, 24 tuntia vuorokaudessa.

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toimiva huoltopaketti.

Pihatyöt ja viheralueiden huolto

Piha-alueiden siistiminen kuuluu ympäri vuoden jatkuvaan kiinteistöhuoltoon. Keväisin piha tulee siivota ja poistaa maahan jäänyt hiekoitushiekka. Kesällä viheralueiden huoltotöihin kuuluu nurmikonleikkuu, syksyisin lehtien puhallus ja haravointi. Leikkaamme myös puiden oksat ja trimmaamme pensaat.

Palveluihimme kuuluvat myös pihakivetysten / laatoitusten uusiminen ja pohjatyöt, sisältäen massanvaihdot, kaivuutyöt sekä kuljetukset.

Lumityöt ajoineen

Hoidamme talviset lumityöt huolella, jotta kulkureitit pysyvät esteettöminä. Liukkaiden torjumiseksi hiekoitamme piha-alueet tarkasti. Lisäksi pudotamme lumet katoilta turvallisesti. Myös lumen poisvienti kuuluu palveluumme.

Siivouspalvelut

Siivouspalveluihimme kuuluu muun muassa porraskäytävien ja yhteisten tilojen siivous, ulkoalueiden hoito ja jätehuolto.
Päivystys 24 h

Huoltopäivystyksemme palvelee asiakkaitamme ongelmatilanteissa vuorokauden ympäri.

Pihojen ja katujen pesu lakaisukoneella

Puhdistamme ja pesemme kadut, pihat sekä parkkipaikat hiekoitussepelistä ja katupölystä imulakaisukoneella. Tarjoamme palveluita yksityisille, yrityksille sekä taloyhtiöille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pihakivetysten ja laatoitusten uusiminen

Uusimme pihakivetykset ja laatoitukset ammattitaitoisesti. Lisäksi pesemme kadut ja pihat siisteiksi lakaisukoneilla. Pihatyöt onnistuvat joustavasti niin yksityisasiakkaille kuin yritysten ja taloyhtiöiden tarpeisiin.

Kun suunnittelet pihakivetysten tai laatoituksen uusimista, ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Piha-alueiden sammaleen poisto

Olipa kyse sitten omakotitalon tai taloyhtiön pihasta, sammal on kutsumaton vieras upeasta nurmikentästä haaveileville asukkaille. Sammalta voi pukata myös laatoituksen välistä tai muilta piha-alueen näkyviltä paikoilta. Sammaloitumisen syynä voi useimmiten olla nurmikon huono ravinne- tai vesitasapaino, maan happamuus tai tiivys ja alueen varjoisuus.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme kartoittaa sammaloitumisen syyt ja poistaa sammaleen tehokkaasti niin nurmikolta kuin muualtakin piha-alueelta. Tarvittaessa pystymme antamaan myös huolto-ohjeita pitämään ei-toivotun sammaleen poissa.

Jätekatosten kattojen pesu

Jätekatos peittää kätevästi sisuksiinsa ikävännäköiset roska-astiat, mutta mikä neuvoksi, jos jätekatos itse alkaa näyttää epäsiistiltä? Jätekatoksen katon päälle kertyy vuodenaikojen vaihdellessa luonnollisesti roskaa, lehtiä, havunneulasia tai muuta puhdistettavaa. Katon materiaalista riippuen siihen voi muodostua jopa sammalta, joka olisi hyvä putsata säännöllisesti pois.

Asme Tiimi Oy:n ammattilaiset puhdistavat jätekatosten katot nopeasti ja näppärästi pesemällä. Käytämme tarkoitukseen sopivia puhdistusaineita sekä oikeita välineitä niin, että jätekatos on taas ilo silmälle.