Kiinteistöhuolto

Henkilökunnallamme on vuosikymmenen kokemus kiinteistönhuollosta. Siistimme pihat ja yhteiset tilat säännöllisesti, jotta ympäristö pysyy viihtyisänä ja puitteet kunnossa. Huolehdimme tekniikan toimivuudesta ja tarvittaessa teemme asennus-, huolto- ja korjaustöitä. Huoltopäivystyksemme palvelee asiakkaitamme kellon ympäri, 24 tuntia vuorokaudessa.

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toimiva huoltopaketti.

Pihatyöt ja viheralueiden huolto

Piha-alueiden siistiminen kuuluu ympäri vuoden jatkuvaan kiinteistöhuoltoon. Keväisin piha tulee siivota ja poistaa maahan jäänyt hiekoitushiekka. Kesällä viheralueiden huoltotöihin kuuluu nurmikonleikkuu, syksyisin lehtien puhallus ja haravointi. Leikkaamme myös puiden oksat ja trimmaamme pensaat.

Palveluihimme kuuluvat myös pihakivetysten / laatoitusten uusiminen ja pohjatyöt, sisältäen massanvaihdot, kaivuutyöt sekä kuljetukset.

Lumityöt ajoineen

Hoidamme talviset lumityöt huolella, jotta kulkureitit pysyvät esteettöminä. Liukkaiden torjumiseksi hiekoitamme piha-alueet tarkasti. Lisäksi pudotamme lumet katoilta turvallisesti. Myös lumen poisvienti kuuluu palveluumme.

Siivouspalvelut

Siivouspalveluihimme kuuluu muun muassa porraskäytävien ja yhteisten tilojen siivous, ulkoalueiden hoito ja jätehuolto.

Päivystys 24 h

Huoltopäivystyksemme palvelee asiakkaitamme ongelmatilanteissa vuorokauden ympäri.